Преглед

Загледайте се в историята на Камбоджа в еклектичния и символичен хотел в столицата Пном Пен, на изключително централно място.

Този иконичен градски обект, датиращ от 1929 г., се намира на фантастично централно място в столицата на Камбоджа, но разполага с чудесно спокоен амбиент. Хотелът е изграден около частен вътрешен двор с два басейна и съчетава стилове от епохите на Арт Деко, кхмерска и френска колониална архитектура, с високотаванести вестибюл, люстри и палмови дървета. Хотел Рафълс Льо Роял е на крачка от будисткия храм Ват Пном от 14-ти век и е само на 10-минутна разходка от реката.

Категория

5 звезди

Време

Ноември - Март

Локация

Пном Пен

Полет

12 часа (без да се включва времето за спиране)

Район

На централно място в Пном Пен, на малко повече от миля от поразителния Национален музей и Кралския дворец

Трансфер

Прибл. 30 минути трансфер от летище Пном Пен

Интереси

Лукс

Стаи

Landmark King Room

Разположен в историческа сграда от 1929 г., висок таван, дървен под, вентилатор на тавана, оригинална вана с крачета, отделен душ, безплатен бизнес Wi-Fi, услуги на иконом, 34 кв.м.

State King Room

Декор в колониален стил с дървен под, вентилатор на тавана, самостоятелен балкон, отделен душ/вана, безплатен бизнес Wi-Fi, машина за кафе/чай в стаята, 33 кв.м.

Colonial King Suite

Декор в колониален стил, коктейли, пресоване на 2 бр., безплатен избран мини-бар, Wi-Fi, късно освобождаване, самостоятелен балкон, гардероб, отделно работно бюро, Butler Svc, 50 кв.м.

Удобства

Ние можем да създадем ваканция по Ваш вкус...

Нашият екип от експерти е готов да ви помогне да изберете идеалната почивка, съобразена с вашите предпочитания. Независимо дали желаете луксозно бягство през уикенда, вълнуващо приключение в тропическите гори на Амазонка или друг вид обиколка или почивка, ние сме тук, за да сбъднем мечтите ви за пътуване.

Proceed Booking