Бали

Отправете се на пътешествие до Бали с iBookBed и открийте завладяваща комбинация от спираща дъха природна красота и богат културен чар.

Сгушен в индонезийския архипелаг, Бали, известен като „Островът на боговете“, е убежище с жизнен характер и тропическа привлекателност. Изследвайте земя, украсена със зашеметяващи пейзажи и сърдечни местни жители, които се гордеят със своята древна култура, духовност и традиции. Влиянието на индуизма прониква в балийската култура, проявявайки се в сложни церемонии, духовна музика, танци и ежедневните предложения на цветни свежи листенца, които красят улиците.

Почивките в Бали предлагат уникална възможност да се потопите в разнообразен гоблен от пейзажи. Културата и историята безпроблемно се преплитат с красиви плажове, буйни гори в джунглата, гурме заведения за хранене и луксозни спа убежища. Докато Южен Бали може да се похвали с известни морски курорти, вътрешните райони разкриват очарователната атмосфера на артистичния Убуд, заобиколен от тучни оризови тераси, драматични долини и вдъхващи страхопочитание вулкани.

Разчитайте на нашите задълбочени познания за Бали. Нашите лични пътнически експерти, след като са изпитали острова от първа ръка, могат да ви предоставят автентични препоръки и честни прозрения. Протегнете ръка и оставете iBookBed да превърне вашата мечтана почивка на Бали в реалност.

Почивки в Бали

Нашите препоръки за най-добрите хотели

Градините от 24 акра са дом на Melia Bali

Вписвайки се красиво в заобикалящата го среда, това скрито бижу в Източен Бали е симпатично модерно.

Бутиков хотел с привлекателна интимност и спиращ дъха басейн, надвиснал над долината.

Превъзходни съоръжения, прочуто обслужване Oberoi и някои от най-добрите гледки към плажа в Бали.

Може да харесате още

Proceed Booking