Ломбок и острови Гили

Ломбок и острови Гили

Благословен със спиращи дъха пясъчни плажове, драматични пейзажи и завладяваща традиционна култура, Ломбок и очарователните острови Гили предлагат спокойно и забележително красиво бягство.

Разходете се насаме по бледорозови брегове до тюркоазено море, полюбувайте се на извисяващите се вулканични конуси, покрити с тучна зеленина, или яздете вълните в рая за сърф. Ломбок, със своите широки открити пространства и сравнително непокътнати плажове, кани любителите на открито да прегърнат разнообразни дейности. По-спокоен от съседния Бали, Ломбок се съчетава идеално за комбинация от два центъра, предлагаща спокойни дни. Покорете предизвикателството на планината Ринджани с нейното блестящо кратерно езеро и горещи извори или изберете по-спокоен преход през оризови тераси до храмове и старинни села с къщи от кал и бамбук. Водните ентусиасти могат да се запишат в училище за сърф, да изследват впечатляващи места за гмуркане под вълните или просто да се носят в кристално чистите води на уединен залив.

Темпото се забавя още повече на трите острова Гили, където гмуркането, разходките с лодка и плажните барбекюта определят височината на активността. Без автомобили и украсени с тихи пътеки, оградени с палми, островите насърчават изследването с велосипеди, спокойните разходки или традиционното каране на колички, теглени от понита. В това очарователно бохемско убежище животът се върти около бързи ястия с пръсти на краката в пясъка, срещи с морски костенурки при гмуркане с шнорхел и намиране на идеалното крайбрежно място, за да станете свидетели на залеза.

Ако сте готови да прегърнете очарованието на Ломбок и островите Гили, обадете ни се и ние ще изготвим персонализиран маршрут за вашето мечтано пътуване.

Почивки в Ломбок и о-ви Гили

Нашите препоръки за най-добрите хотели

Елегантност на западното крайбрежие със снизходителното уединение на Oberoi и интуитивното гостоприемство.

Green-and-blue views and a treetop infinity pool. Sankara Suites and Villas is ravishingly rural yet only 10 minutes from artsy Ubud.

Стилното настаняване и отличното гостоприемство са стандарт в този спокоен хотел на плажа.

Може да харесате още

Proceed Booking