Paris International Agricultural Show 2024

Feb 24 - Mar 3 2024
From€989.00€787.00
Feb 24 - Mar 3 2024
From€989.00€787.00
Booking Form
Enquiry Form
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

82
8D/7N
Sofia
Paris
Max People : 24

Информация

EIMA International, известно още като Световното изложение за селскостопански машини, е активно от основаването си през 1969 г.

Kого ще срещнете

EIMA International събира производители, лица, вземащи решения, дилъри и крайни потребители за обмен на опит, създаване на ценни контакти и бъдещо бизнес сътрудничество.

Какво e специаленoто

Изложението за тежки машини, което включва трактори, мотоблокове и универсални превозни средства и е на разположение на посетителите за инспекция, тест драйв и закупуване точно там на събитието, е основната му атракция. Конференциите и семинарите позволяват както на опитни професионалисти, така и на начинаещи да говорят за иновации, да видят демонстрации на живо и да работят в мрежа.

Важни факти

Преглед

EIMA International 2024 ще се проведе в Болоня след огромен успех и рекордните 327 100 посетители през 2022 г. EIMA International ще проведе предстоящото си 46-то издание в Bologna Fiera между 6 и 10 ноември 2024 г. EIMA International е известно като международното изложение на машини, оборудване и компоненти за селското стопанство и озеленяването.

EIMA Green, EIMA Components, EIMA Energy, EIMA Idrotech и EIMA Digital са само някои от предметните дисплеи, които ще съставляват EIMA International 2024, което ще се съсредоточи върху важните индустрии за селскостопански машини и градинарство. Най-новите открития, авангардни технологии, стоки и услуги ще бъдат показани от над 1000 фирми-изложители от различни нации.

Търговските посетители и изложителите на EIMA International 2024 могат да вземат участие в семинари, демонстрации на живо, възможности за работа в мрежа и други вълнуващи дейности в три фокусни области. EIMA Desk ще бъде разделът, посветен на обучението и безопасността, EIMA MiA ще демонстрира многофункционалност в селското стопанство в множество инициативи, предлагани на различни места в сайта, а EIMA Campus ще бъде насочен както към утвърдени професионалисти, така и към студенти.

Посетете ibookbed, за да направите хотелска резервация за EIMA International 2024. Нашата компания е специализирана в резервирането на хотелски стаи за посетители на търговски изложения и изложители в Болоня и в чужбина. Нашият уебсайт изброява фантастични опции в близост до Bologna Fiera на достъпни цени. Можете да се обадите на нашите консултанти за пътуване на ibookbed или да резервирате онлайн, за да получите безплатно, персонализирана цена на хотел за EIMA International 2024.

ПРОГРАМА

Ден 1

30 ОКТОМВРИ

София - Болония

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ден 2

1 НОЕМВРИ

Болония

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ден 3

2 НОЕМВРИ

Болония - София

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Условия

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

Резервирай Хотел

Попълнете вашите изисквания по-долу, за да получите безплатно персонализирано интерактивно предложение за хотелско настаняване по време на Mobile World Congress 2022 in Barcelona near Fira Barcelona – Gran Via.


Политика и Условия

Политика за потвърждение

Политика за възстановяване

Политика за анулиране

Политика за плащане

Proceed Booking